Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktkompott

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkelt och underbart gott till vaniljglass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bären i en bunke. Tex Björnbär, hallon, blåbär.
  2. Jordgubbar delas i klyftor.
  3. Koka upp vatten socker och citron och låt sjuda några minuter.
  4. Häll lagen över bären och låt svalna.
  5. Låt bären stå i kylskåp med lock 5-6 timmar. Rör om försiktigt någon gång under tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.