Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktkompott med vit choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Perfekt efterrätt om middagen varit mäktig! Mycket uppskattad och används flitigt här hemma!

Ingredienser

Instruktioner

Krossa digistivekexen och blanda med lite flytande margarin tills det går att bre ut i en eldfast form. Skala och skär frukten i bitar, lägg i formen. Riv över chokladen och in i ugn 225 grader ca 20min tills den fått fin färg. Servera varm med vanilglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.