Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad i champagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Elegant och läskande efterrätt. Man kan i stället för champagne använda mousserande vin eller cider.

Ingredienser

Instruktioner

Skala mangon och kiwifrukterna och tärna dem och sharonfrukterna i små tärningar. Dela passionsfrukterna och gröp ur kärnorna. Blanda och lägg upp i serveringsglas. Häll på champagnen och låt stå ett par timmar i kylskåp. Skär ett par skivor av stjärnfrukten och sätt på glaset, som dekoration. Lägg på ett par matskedar glass på varje portion och det är dags att äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.