Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med grenadinelag

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en god dessert till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka socker, vatten och citronsaft i en kastrull i 5 minuter. Tillsätt grenadine och låt svalna i vattenbad.
  2. Dela druvorna och dela granatäpplet och plocka ur de saftiga kärnorna. Skala, dela och kärna ur päronen och skär dem i bitar.
  3. Skala och dela kiwifrukterna i bitar. Blanda ner frukten i lagen och rör om. Lägg upp i portionsglas och dekorera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.