Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med hasselnötstopping

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gluten- och äggfri. Gör mjölkfri: byt yoghurten mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour supreme

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och riv skalet av en av apelsinerna och spar det till toppingen. Skär bort resten av skalet och filea apelsinerna. Skär varje klyfta i 2 –3 bitar. Skala och kärna ur mangon. Skär i tärningar. Skala och skär bananerna i skivor. Tina hallonen.
  2. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna tills de får lite färg. Hacka dem grovt.
  3. Blanda nötter, yoghurt, rivet apelsinskal efter smak och smaka av med honung.
  4. Blanda frukterna med hallonen och servera tillsammans med hasselnötstopping.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.