Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med kardemumma, vit choklad och rom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda vitaminer i vintermörkret. Apelsiner, kiwi, clementiner och granatäpple blir en god blandning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur frukterna och skär dem i bitar. Lägg det i en skål. Blanda ihop kardemumma, socker och rom. Häll det över frukten och blanda ihop försiktigt. Täck skålen med plast och ställ den i kylen 1 timme. Rör om några gånger, så smakerna blandas.
  2. Riv chokladen, blanda ner den och de hackade nötterna i fruktsalladen. Skeda upp i fyra serveringsglas, garnera med kesellan och myntan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.