Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med kokosglass

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En frisk, svalkande dessert efter en het kryddstark måltid. Det enda som saknas är palmbladens lugna sus och vågorna som stilla glider in över sanden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mjölken. Tillsätt kokosflingorna och låt stå kallt i en timma.
  2. Häll blandningen i en sil och pressa ut mjölken. Blanda 1/3 av kokosflingorna med mjölken. Smaksätt med socker och vaniljsocker.
  3. Häll blandningen i en skål och frys. Rör med jämna mellanrum tills massan är lagom stel.
  4. Skär frukten till salladen. Skala och skär äpplena och apelsinerna i tärningar. Skala och skiva bananerna och kiwifrukterna. Blanda allt till fruktsalladen.
  5. Ta ut kokosglassen ur frysen och servera den med fruktsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.