Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med paradisfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I Iran äter man ofta frukt och nötter efter maten. Den här goda fruktsalladen serveras med nyvispad vaniljsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela granatäpplet och tryck ut kärnorna. Skala mangon och skär bort fruktköttet från kärnan. Skala melon och kiwi. Skär frukten i bitar. Halvera vindruvorna. Lägg upp frukten i portionsskålar och strö över pistagenötter.
  2. Servera med vispad vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.