Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med passion

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Efter kräftor är det gott med färsk frukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll juicen i en kastrull med honung, stjärnanis och kardemumma. Låt det koka upp och koka ca 1 minut. Låt lagen kallna.
  2. Skala och kärna ur melonen. Skär den i tärningar. Kärna ur plommonen och skär dem i bitar. Skala kiwin och skär dem i mindre bitar.
  3. Blanda samman frukten med hallonen. Häll den kalla lagen över frukt och bär. Låt stå kallt ca 30 minuter.
  4. Vispa grädden och rör samman med vaniljkesella. Fördela fruktsalladen i ca 12 portionsglas. Toppa med vaniljkesellan.
  5. Halvera passionsfrukterna och gröp ur dem. Fördela innehållet över vaniljkesellan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.