Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruntimmersveckan, Johanna – Mjölkchoklad- och kokostårta

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Nr 3 i kärringveckan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Blanda alla ingredienser till bottnen. Sätt smeten i en form med löstagbara kanter (24 cm i diameter). Grädda i 175 grader cirka 12 minuter. Låt svalna.
  2. Topping: Hacka chokladen. Koka smör, grädde och honung, häll det över den hackade chokladen och rör tills det bildas en slät smet. ' Häll smeten på den avsvalnade kokosbottnen och låt stå till nästa dag innan du dekorerar och serverar tårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.