Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen ansjovisdelikatess

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Praktiskt som förrätt är den här frusna ansjovisdelikatessen, eftersom den kan förberedas långt i förväg, gärna dagen före. Rätten passar utmärkt på buffébord samt på julbord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Blanda ner samtliga hackade ingredienser i grädden. Smaka av med salt.
  2. Häll blandningen i en så stor rektangulär aluminiumfolieform att tjockleken på "kakan" blir ca 1-1,5 cm. Frys in.
  3. Ta ut formen ur frysen 20-30 minuter före serveringen. Lägg den frusna kakan på en bädd av salladsblad på ett serveringsfat. Bred matfett på kexen och placera dessa runt kanten på fatet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.