Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen björnbärsdrink

 
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En kall och god sommardrink som man kan använda andra bär än björnbär, men då får man tänka på att använda mer socker än vad man använder till björnbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i björnbären till en bägare som tillhör en stavmixer (Björnbären måste vara genom frusna för att den ska bli bra).
  2. Häll på mjölken ovanpå bären precis så att man ser bären ur behållaren.
  3. Tillsätt lite socker om du vill ha den söt om björnbären kanske är lite sura.
  4. Mixa allt med stavmixern.
  5. Servera drinken med desamma.
  6. Tips! Eftersom bären är frusna så måste man både trycka ner kanske rätt hårt så att man kommer igenom. Kan också skvätta en den för att mjölken snurrar över kanten. Men har man mindre mjölk blir den mer som en sammansatt massa istället för rinnande,

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.