Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen dajmtårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Jättegod och bra att ha på lut i frysen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vitor hårt, rör ner socker. Mal och blanda i hasselnötterna. Häll smeten i en välsmord bröad form med löstagbar botten. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter, 150 - 175 gr
  2. Fyllning: Vispa äggulor och socker hårt, rör ner den vispade grädden. Bre på botten. Krossa två dajmbitar eller använd dajmkulor och strö över som garnering. Ställ hela formen i frys minst ett dygn före servering. Ta dock fram tårtan ca 20 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.