Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen hallondessert

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

måste måste ha

Ingredienser

Instruktioner

Blanda hallon, kesella, mini fraiche, Sweet & Less och äggulor i en mixer och kör tills hallonen är finfördelade. Vispa vitorna till fast skum och vänd ner i smeten. Häll i en skål och sätt in i frysen i minst 4 timmar. Låt den frusna hallondesserten stå i rumstemperatur i ca 20 minuter före serveringen. Garnera med hallon och citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lind 26 oktober 2007

    Låter riktigt gott det där!

  • KickiKiwi 20 december 2007

    Mums vad gott.

  • permat 26 november 2008

    vad är sweet & Less?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.