Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen hallonmousse

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Min absoluta favoritdessert. Görs en till två dagar innan festdagen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt bären halvtina, och ta undan några fina till garnering. Mixa resten av bären med likören och hälften av sockret. Vispa äggvitorna till hårt skum, tillsätt resten av sockret och vispa i några sekunder till. Rör ner hallonmoset i äggvitorna. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i äggvite- och hallonblandningen.
  2. Fördela moussen i portionsformar och ställ in i frysen tills festdagen.
  3. På festdagen: Tag fram moussen 30-40 minuter innan servering och garnera med några hallon. Stick ner Cadbury Fingers i kanten av moussen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.