Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen hallontårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Väldigt enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Lägg 6 digestivekex i en påse och knyt ihop. Krossa kexen med en kavel. Vispa Milda Vaniljvisp hårt i en skål med en elvisp. Blanda ner 2 msk socker med en trägaffel, strö hälften av kexsmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll blandningen och jämna till ytan med en slickepott. Strö över resten av kexen. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt i formen i frysen och låt den stå i 4 timmar. Tina tårtan i kylan ca 30 min. Servera med x-tra bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.