Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen jordgubbscheesecake

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lägg jordgubbsskivor längs kanten runt formen innan glassmeten hälls i formen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en rund form med avtagbar kant. Dela jordgubbarna på mitten och lägg dem längs kanten runt formen.
  2. Vispa grädden hårt. Vispa äggulor och florsocker poröst. Tillsätt philadelphiaosten till äggsmeten och blanda till en jämn smet.
  3. Mixa jordgubbarna och blanda ner i äggsmeten. Vänd ner grädden. Häll glassmeten i formen. Krossa kexen grovt och strö över. Låt formen stå i frysen i minst 3 timmar.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.