Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen lingonmaräng

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Detta är ett recept som jag ännu inte prövat, men som snart skall testas. Det verkar vara gott!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa först äggvitorna till hårt skum (medan vispen är torr och ren) och därefter grädden till skum Vispa äggulorna och socker poröst i en annan bunke Blanda lingonsylt och ev gin med äggsmeten och vänd försiktigt ner grädden samt de vispade vitorna Häll en tredjedel av smeten i t ex sockerkaksform Lägg i marängerna och täck med resten av smeten Frys blandningen minst 3 tim. Stjälp upp den och garnera med maränger

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.