Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen passionscheesecake

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Passionsfrukt ihop med lime och äkta vanilj är en fantastisk kombo! Det känns också riktigt härligt vårigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Mixa kexen till smulor och blanda med smöret. Tryck ut smulorna i en pajform med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
  2. Dela äggen i gulor och vitor i var sin bunke. Vispa äggvitorna till hårt skum. Halvera och skrapa ur fröna ur vaniljstången, lägg i bunken med äggulor. Tillsätt philadelphiaost och socker och vispa ihop till en jämn smet.
  3. Galvera och gröp ur passionsfrukterna. Rör ner dem i smeten tillsammans med äggvita samt skal och saft från lime. Fördela smeten i formen och ställ i frysen i minst 5 timmar.
  4. Låt kakan stå i kylen i minst 1 timme före servering. Garnera med extra passionsfrukt och limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.