Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen silltårta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kan förberedas i god tid. Servera med grovt bröd och rädisor.

Ingredienser

Instruktioner

1.Hacka sillfiléerna mycket fint. Vispa grädden hårt. Rör i sillhack och gräslök och smaka av med några matskedar sillspad och lite svartpeppar. 2.Använd en rund kakform med löstagbar botten. Klä botten med plastfolie. Häll i sillgrädden och släta till ytan. Frys i minst 4 timmar. 3.Stjälp upp silltårtan och låt den stå en stund innan den serveras. Garnera med hackad gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.