Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen vaniljdrömtårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En underbar tårta, som lätt kan förberedas och förvaras i frysen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Klä en springform 24 cm i diameter med gladpack. Lägg marängen i botten.
  2. 2. Vispa Milda Vanilj Visp kraftigt.
  3. 3. Varva Vanilj Visp med ett bärlager i mitten och ett lager Vanilj Visp överst. Spara lite av bären.
  4. 4. Ställ i frysen ett par timmar.
  5. 5. Tag fram tårtan en liten stund innan servering och dekorera med resten av bären. Extra fin blir den om man dekorerar med några ätbara blommor. Servera njut.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Okänd 12 maj 2008

    Det var mycket gott

  • matnjutaren 19 maj 2008

    GISSA om du vart "poppis" nu hos mina barnbarn...:p Maränger, bär och vanilj..I EN Å SAMMA...Säger som barnbarnen här...*L* "JAMMI" Risk för ett OFTA "återfall till detta" *S* Kommer igen med "godkännandet" sen! :D Tack å Kram från oss 3! ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.