Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst apelsincheesecake

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Frisk och god cheesecake.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa kexen i matberedare. Smält smör och blanda i tillsammans med socker och kanel. Fördela i 12 muffinsformar. Platta till med en sked. Tvätta apelsinen väl och riv skalet fint. Pressa ur saften. Vispa ihop färskost, äggulor, socker och vaniljsocker. Rör i apelsinskal och -saft. Vispa grädden och vänd ner i smeten. Ställ stora muffinsformar i muffinsbleck och fördela smeten i dem. Frys in i 4 timmar. Skala apelsinen med en kniv och skär ut hinnfria klyftor. Ta av muffinsformarna och garnera desserterna med apelsinklyftorna och björnbär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • margmobe 29 oktober 2011

    Mycket god! Gjorde i stor form sitället för muffinsformar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.