Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst cappuccinotårta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt godis att bjuda på när man vill kunna förbereda allt i god tid. Denna superläckra tårta står helt färdig i frysen och behöver 15–20 minuter för att tina.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och blanda med ägg och äggvitor. Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Grädda kakan i 20 minuter.
  2. Låt kakan kallna. Vispa grädden. Blanda kaffe, kakao, socker och ägg-gulor med 3/4 av grädden. Bred ut den över kakan. Toppa med resten av grädden.
  3. Ställ i frysen minst 20 min. Tag fram kakan en stund före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.