Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst chokladmarängtårta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-8 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram en form med löstagbar kant, lägg en marängbotten längst ner. Vispa ihop ena paketet med chokladmousse med halva mängden mjölk, bred moussen ut på marängen. Lägg andra marängbottnen ovanpå. Vispa ihop andra paketet chokladmousse med mjölken som är kvar, bred ut ovanpå marängen. Vispa grädde tillsammans med socker och kesella, bred ut högst upp på tårtan.
  2. Ställ i frysen minst fyra timmar, gärna över natten. Ta fram tårtan minst 30 minuter före servering, gärna tidigare så att den tinar lite sådär lagom.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lindkvist_therese 6 oktober 2011

    Vispar du grädden innan du blandar i kesellan och sockret? Vad är det för sås du har på?

  • sussisus 6 oktober 2011

    Jag vispade grädde tillsammans med sockret och kesellan. Jag gjorde varm jordgubbsås till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.