Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst Daim tårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En god tårta som alla älskar

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggvitor och socker till hårda toppar. Vänd ner mandeln i äggvitan. Smöra och bröa en 1 ½ - 2 liters springorm och häll i smeten. Grädda kakan i 150 grader ca 50 minuter. När den kallnat delas den i två bottnar. Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker till fyllningen vitt och poröst. Bred smeten mellan bottnarna. Bred grädden över kakan och garnera med den krossade daimen. Frys tårtan och ta fram den ½-1 timme före

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.