Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst Daimtårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Underbart god, gör garanterad succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ in ugnen på 200 grader. Vispa äggvitor och socker till hårt skum. Lägg marängsmeten i en smord ugnssäker hög form med löstagbar kant (25 cm i diameter). Hacka mandel och strö den över marängsmeten. Grädda på fals 2 i 30 minuter.
  2. Vispa äggulor och socker poröst. Hacka daimen. Vispa grädden. Blanda sedan äggsmet, Daim, grädde och likör. Bred glasskrämen över marängbottnen när den svalnat. Frys tårtan. Ta fram den 30 minuter före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.