Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst hallon och biskvitårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Tillsammans med den goda vaniljsmaken blir detta en jättebra kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kexen och blanda det med smöret. Tryck ut det i en form med löstagbar botten. Ställ det kallt en stund.
  2. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa gulorna med sockret. Vänd ner osten och vispa lite till. Skåra vaniljstången. Vispa grädde och blanda ner fröna från vaniljstången. Vänd ner det i ostblandningen.
  3. Vispa vitorna till ett hårt skum och vänd ner det försiktigt . Häll i hallon och krossade biskvier. Bred ut blandningen på botten. Frys tårtan minst 5 timmar. Ta ut den 30 minuter innan den ska serveras.
  4. Garnera med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.