Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst hallonmaräng

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Sommarens enklaste dessert eller fika! Perfekt att ha på lut i frysen om man skulle få oväntat besök.

Ingredienser

Instruktioner

Klä en springform med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter, med plastfilm på insidan. Lägg ner marängbotten i formen. Vispa upp vaniljvispen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda ner ca 1½ dl hallon i vispet. Bred ut blandningen på marängplattan. Täck över och ställ formen i frysen ett par timmar. Ta fram tårtan, lossa kanten och ställ tårtan på ett fat. Klyfta nektarinerna. Dekorera tårtan med resterande hallon, nektarinklyftor samt ev andra bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.