Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst lingongrädde med choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gräddig lingontopp med vit choklad som är snäppet godare än glass!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen fint. Hetta upp mjölken i en liten kastrull. Ta från värmen och tillsätt chokladen. Rör tills den har smält och det är väl blandat. Rör i lingonsylten. Låt kallna. Vispa grädden. Vänd ner den i lingonblandningen. Fördela massan i portionsformar och ställ in i frysen 3-4 timmar. Låt lingonglassen tina i kylen cirka 15 minuter innan den stjälps upp. Garnera med frysta lingon och lingonsylt utrört med litet vatten. En knaprig kaka serveras till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.