Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst mangocheescake

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God vid alla tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kakbotten: Mixa kexen till fina smulor. Blanda smulorna med smält smör och tryck ut degen i botten i en form, 18-24 cm. Låt stå i kylen i 20 minuter.
  2. Fyllning: Vispa ihop Philadelphiaost, ricotta, grädde, socker och citronskal. Häll smeten över bottnen. Skala mangon och skär fruktköttet i bitar. Mixa till en puré. Ringla mangopurén över cheesecakesmeten och rör sedan om med en sked för att fördela purén i formen. Låt tårtan stå övertäckt med plastfolie i frysen i 6 timmar.
  3. Dekoration: Ta ut tårtan ur frysen cirka 30 minuter före servering. Dela passionsfrukterna och gröp ur fruktköttet över tårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.