Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst pepparkaksrulle med lingongrädde.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Har blivit ett måste i min familj, inte enbart till julen.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Sikta ner de torra ingredienserna. Rör ner 2 msk filmjölk varsamt. Gräddas på bakpappersklädd ugnsplåt i 250 grader ca 5 minuter. Låt kallna under plåten. Vispa grädden och blanda ner lingonsylten. Bred över den kalla botten och rulla ihop löst. Frys in den. Den tinar snabbt när den ska avnjutas!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • irko 30 november 2008

    Hallå Christa! Har gjort din pepparkaksrulle med lingongrädde idag till adventsfikat med våra grannar! Vi tyckte allihopa att den var supergod och inte så sötsliskig! Tack för ett bra recept!/// Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.