Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frysta toppar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Friskt och svalkande med passionsfrukt och varm hallonsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljvispen till hårt skum. Gröp ur 2 st passionsfrukter och sila bort kärnorna, blanda med vaniljvispen. Tillsätt hälften av kärnorna, resten slänger du.
  2. Gör strutar av Bakplåtspapper, 4 st. Fördela krämen i dessa. Ställ med glas som stöd i frysen och frys minst 4 timmar.
  3. Koka upp hallonen, tillsätt önskad mängd socker. Ta loss pappret från strutarna och ställ dem på upp och ner på en tallrik.
  4. Lägg varm hallonsås runt.
  5. Dekorera med Citronmelis och den sista Passionsfrukten skuren i 4 klyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.