Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fudge - Ljus chokladkola

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett absolut måste till jul!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull och koka det tills det är 120grader eller gör ett kulprov (som till knäck). Rör sedan ner smöret och honungen och låt det koka i två minuter till. Blanda sist ner vaniljsockret och chokladkakan som hackats i bitar. Häll ut i en form 20x25cm som klätts med bakplåtspapper. Låt kallna i kylen och skär sedan i lämpliga bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.