Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fudgebrownie med hasselnötskräm

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Kladdig, kladdigare och kladdigast! Smarrig kaka med läcker topping. Hasselnötsmassa går bra att byta ut mot nötcréme.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret försiktigt i en kastrull. Ta av från värmen. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt smör och ett ägg i taget under omrörning. Rör ihop till en jämn smet. Bred ut smeten i en ugnssäker form, 20x25 cm, täckt med bakplåtspapper.
  3. Rör ihop hasselnötsmassa och ägg och bred över kakan. Grovhacka nötterna. Skär fudgen i mindre bitar. Strö nötter och fudge över kakan.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter, tills kakan precis stannat men är lite krämig i mitten. Låt kallna i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.