Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fudgefrosting

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En god och lättgjord frosting till cupcakes.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i små bitar. Blanda choklad, florsocker, smör och mjölk i en kastrull. Låt smälta under omrörning på svag värme tills chokladen och smöret smält. Ta bort kastrullen från värmen och fortsätt röra tills frostingen kallnar och blir tjockare. Bred/spritsa genast över kakan/cupcaken.
  2. (OBS! frostingen på bilden har inte rörts tillräckligt kall, detta för att jag inte orkade vänta. Men den var lika god för det!)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.