Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornsbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Gott, grovt bröd som inte behöver jäsa! Bara att röra ihop och grädda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör i lingonsylt, sirap och yoghurt. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 ½ liter. Strö över lite rågkross.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Stjälp upp brödet och låt det svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maithab 20 juli 2008

    Hm, det här receptet känner jag igen!! Dubbelkopia! Jag hittade det på www.growingpeople.se

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.