Saftigt gott bröd som skärs i tunna skivor och njuts till frukost eller fika. Det går utmärkt att göra dubbel sats, två lergrytor ryms samtidigt i ugnen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack för ett gott recept! Mycket enkelt och lättlagat! Gjorde det igår kväll & provsmakar det nu! :) Hade ingen sirap så jag tog honung istället & bytte ut vetekli mot kruskakli - jättegott! Skulle kanske inte skada med lite mer salt, men d blir nästa gång! Var dock lite osäker på om den skulle gräddas högt el lågt i ugnen, hade den näst längst ner!
Mycket enkelt recept. Tyckte dock att det gav en känsla av "bakpulverbröd", tyvärr inget bröd jag ska göra igen.