Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 50 minuter
Skriv ut

Saftig fullkornslimpa. Den blir exrta god med 2 dl russin. Den behöver inte jäsa heller!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 175*. Blanda alla ingriedienser i en bunke. Häll upp smeten i 2 st 2L formar. Ställ in i ugnen och grädda i ca 1,5 timme, på 175*.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lottis1 9 september 2009

    Den här limpan är jättegod och väldigt lättsam att göra. Det kan jag intyga då jag har receptet sen flera år tillbaks. Har bakat det många gånger, senast häromdagen. Däremot har jag inte testat receptet med russin vilket jag ska göra nästa gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.