Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornspenne med färskostsås och kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Funkar såklart lika bra med vit pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär under tiden kasslern i strimlor. Ansa, skölj och skiva purjon.
  2. Fräs purjon mjuk i oljan. Blanda ner den strimlade kasslern. Tillsätt färskosten och låt den smälta. Blanda till sist ner den nykokta pastan. Dekorera med persiljekvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.