Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornsvåfflor med hallonkesella

(1 kommentar)  
Skriv ut

Nyttigare variant av våfflor. Det här är ett förenklat våffelrecept med 1 paket våffelmix. Man kan självklart också göra frasvåfflor istället för våffelmixen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör våffelsmeten enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Blanda ner linfröna.
  3. Hetta upp våffelgärnet. Pensla med smör före första laggen. Lägg på ca 1 dl smet per lagg. Grädda våfflorna gyllenbruna, Låt svalna på galler.
  4. Blanda kesella och hallonsylt och bjud till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mikaelhagner 25 mars 2011

    Hej, Jag får inte upp förpackningen. Hur gör jag? Detta var väl inget recept. Recept är väl nåt man gör från botten eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.