Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Funginara

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En sorts Carbonara utan kött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka vatten till pasta. Medan vattnet värms upp kan man hacka löken, skölj av svampen och dela sedan varje svamp i fyra delar eller mer. Stek lök och svamp i en stekpanna med smör, börja steka när pastan nästan är färdig. Kläck ett ägg och dela på äggulan och äggvitan, du behöver endast gulan för detta.
  2. Glöm inte att salta och peppra svampen, bacon är ganska salt och svamp är ganska neutralt. När pastan är klar så blandar man lök och svamp-blandningen med pastan, riven parmesan och äggulan.
  3. Vänta inte med att äta efter att ha blandat allt, smaklig måltid!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.