Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fusk carbonara

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett snabbt och enkelt recept som barnen älskar

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan . Under tiden steker man baconen i bitar. Häll av pastan och knäck genast ner äggen i den varma pastan. Blanda i baconen och krydda med pepparen. Strö över riven ost och servera omgående.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maithab 30 augusti 2008

    Vad är det för fusk med denna Spagetti Carbonara? Skulle väl i så fall vara att du använder bacon istället för originalfläsket pancetta eller guanciale. Annars är detta mer likt originalreceptet än de flesta andra! Originalet är precis så enkelt som ditt: spagetti, fläsk, äggula, ost och svartpeppar. Det är på senare tid man tillsatt grädde eller ibland vin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.