Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fusk-cheesecake i glas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbdessert som passar utmärkt i sommarstugan när du inte vill baka i värmen eller dra ner så mycket disk.

Ingredienser

Instruktioner

Smula kexen grovt i fyra glas eller skålar. Rör ihop cream cheese och hälften av Kesellan med florsockret. Blanda i bären men spar lite till dekoration. Skeda upp blandningen över kexsmulorna. Toppa med resten av Kesellan och dekorera med blåbären. Servera direkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mae288 9 mars 2008

    Blev jättegott och superenkelt att göra. Jag hade varken cream cheese eller florsocker, och det blev bra ändå. Sen gjorde jag den i en form i stället, funkade bra det med. Ett tips, jag smulade kexen dagen före, för att slippa göra det när jag hade gäster.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.