Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fuskfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb fisk som verkar och smakar lyxigare än vad den är!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i kylskåpet kvällen innan så den tinar.
  2. Smält en smörklick i stekpannan. Slå i Creme fraischen och vinet, låt puttra lite. Skiva i ungefär en tredjedels purjolök. Smaksätt med salt och nykrossad rosépeppar. Lägg i fiskfiléerna, låt koka upp under lock och därefter sakte sjuda i 15 minuter

Kommentarer (1)

  • sandrasmat 9 februari 2008

    Receptet verkar jättegott, måste prova! Men det framkommer ej vad du använder äggulan till?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.