Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En supergod, snabblagad hummersoppa som lämpar sig till förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

1. Finhacka charlottenlök. 2. Fräs löken i lite smör 3. Tillsätt grädden, hummerfonden. Smaka av med cayennepeppar. 4. Låt koka ett par minuter. 5. Om du vill, sila såsen fri från löken. 6. Lägg lite krabbkött i ett större snapsglas (el. liknande) 7. Häll soppan i glasen. 8. Värm upp mjölk i en kastrull, under kraftig vispning. Då bildas ett fast skum. 9. Skeda lite skum över varje soppa. 10. Strö över lite dillfrö. Servera gärna vitlöksbruchetta, krutonger, ostkex el. liknande till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Yooshiin 3 april 2012

    Oh låter spännande! Ska testas imorgon! :)

  • Yooshiin 9 april 2012

    Soppan blev super uppskattad! Va tvungen att tillsätta lite extra hummerfond för att verkligen få fram smaken och använde kräftstjärtar istället för de givna köttet.. Super gott! Men blev väldigt salt! Men inte på ett dåligt sätt! ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.