Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jag tycker verkligen det blir gott när man lindar bacon runt det hela, och det ser lite fint ut också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg havregryn och potatismjöl i en skål.Tillsätt vattnet och rör om.Låt det stå och svälla i cirka 10 minuter.
  3. Tillsätt köttfärs, salt, peppar och ägg. Arbeta ihop till en smidig smet. Bred ut smeten till en ca 24x24 cm stor platta. Bred osten över köttfärsen, tärna skinkan och fördela den och persiljan över. Rulla samman det hela som en rulltårta med våta händer. Linda baconskivor runt köttfärslimpan.
  4. Stek i nedre delen av ugnen ca 50-60 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • LindaPortos 27 september 2009

    Kanon gott, kommer att göra denna rätt flera gånger..

  • suzukigs 28 november 2011

    Kanongott

  • suzukigs 28 november 2011

    Kanongott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.