Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld färskpotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Färskpotatis med härlig sommarfyllning är perfekt som förrätt eller som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta och koka potatisen. Låt den svalna. Skär ett litet kryss i varje potatis och ställ på ett fat. Lägg en klick crème fraiche och rom på varje potatis. Garnera med gräslök.
  2. Tips! Istället för löjrom kan man toppa med en skalad räka och en dillkvist

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Amika 20 juni 2008

    Underbart goda! Vi hade dem som tillbehör på midsommarbordet. Det blev en hit! Alla gillade det. :) Passar utmärkt som förrätt t.ex. Ljuvligt gott och mkt lätt att göra. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.