Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fläskfilé med brieostsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga och njut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén, skär en skåra längs med filén. Bryn baconet, låt rinna av på hushållspapper och blanda sedan hälften av baconet med ost och tomaterna.Lägg fyllningen i den skårade filén och fäst samman med tandpetare, bind gärna filén med snöre. Krydda med salt, peppar, paprikapulver och dill. Bryn filén i smör i en stekpanna.Flytta över den i en ugnsform.
  2. Koka ihop en sås av brieost, grädde, chilisås, och sambal oelek, och häll runt om filéen. Ställ formen i ugnen och stek färdigt i ca 15-20 min i 175 grader.
  3. Stek den andra hälften av baconet och lägg på filén innan servering.
  4. Servera gärna med potatisklyftor och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • afko81 22 januari 2011

    väldigt gott... tog ju som vanligt lite mer chili (för jag gillar starkt) men det var verkligen gott. Både jga o min killkompis tyckte det var underbart :)

  • halen6966 22 januari 2011

    Tack för kommentaren, det glädjer mig att Ni tyckte det var gott! Mvh Helén

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.