Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fralla!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod och stark!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärs och salta. Pressa i vitlök eller grovhacka efter smak. Krydda med cayenne också efter smak, vill du ha extra het köttfärs sätt till en pirripirri, ketchup och mjölet.
  2. Blanda och koka upp vatten med buljongen. Häll över köttfärsen och låt puttra i några minuter. Gröp ur frallan och smula i lite av överskottsbrödet i färsen. Ju tunnare frallan blir desto knaprigare. Fyll frallan med köttfärsen och strö över riven ost.
  3. Grädda mitt i ugn tills ost och fralla fått fin färg i 200 grader. Servera med en god sallad! Riktigt gott och enkelt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carbooo 10 oktober 2008

    Mmm låter jättesmarrigt! En variation till hamburgarna. Tack så mycket. // Carbooo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.