Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld frukostkorv

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader. Dela korven på lägnden, ej helt igenom. Lägg korvarna i en ungnsform.
  2. Hacka lök och paprika stek hacket med baconet. Fördela hacket i korvarna. Blanda grädde och chilisås salta och peppra. Häll såsen i formen och strö över osten.
  3. Stek i ugnen tills osten har fått färg och korven är genomvarm. Kokt potatis, mos, ris eller pasta är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • flabban 17 november 2008

    Jättegott. Lök och bacon sätter verkligen smak på maten. Kokte upp grädden och redde av den innan jag hällde den över korven, bara för att få en krämigare sås. Tack för ett toppenrecept.

  • AnnaBorwin 9 mars 2009

    För att inte få en allt för fet rätt, eftersom också bacon ingår, har jag bytt ut den tjocka vispgräddden mot Mildas 4 krämiga 4%, funkar alldeles utmärkt.

  • farmormor 19 september 2009

    Tack för ett jättegott recept. Bacon sätter väldigt god smak. Jag tog också magrare grädde och som sagt det blev super. Mvh Berit

  • carre007 28 september 2009

    Detta var smaskens, kommer att göra´s igen. Gubben och sonen tyckte mycket om detta. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.